002042 - шаблон joomla Joomla
  • home1.jpg
  • home3.jpg
  • home4.jpg

Pouzdanost ...

 

Poduzeće CRTORAD signalizacija d.o.o. renomirani je proizvođač turističke signalizacije, prometne i reklamne signalizacije, prometne vizualne komunikacije, te cestovne opreme. Naši proizvodi izrađuju se od najkvalitetnijih materijala svjetski poznatih i priznatih proizvođača u skladu sa važećim zakonskim propisima i tehnološkim normama te našu kvalitetu dokazujemo i certifikatima EU. Prilikom izrade proizvoda poštuju se ekološki standardi.

Inovativnost ...

 

Crtorad d.o.o. poznat je po inovativnosti i u unapređenju opreme vezane uz promet i sektoru prometne signalizacije i to konkretno upotreba eko boja za izradu horizontalne signalizacije.

Stručnost ...

 

Od 2013. godine posjedujemo ISO certifikate 9001:2008 i 14001:2004 vezano uz proizvodnju prometne signalizacije, organizacije i naplate parkiranja te autopraonice. Od 2015. godine Crtorad je dobio i nove certifikate te odnosno dva certifikata za prometne znakove i supove, čime je otvorio put za nova tržišta. Suvremena tehnologija i educirani zaposlenici omogućuju brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu.