002042 - шаблон joomla Joomla

O nama

Poduzeće Crtorad signalizacija d.o.o.

Poduzeće Crtorad Signalizacija d.o.o. osnovano 1994.g u Varaždinu te je jedini osnivač i 100% vlasnik direktor Tomo Ježovita.

Poduzeće CRTORAD SIGNALIZACIJA d.o.o. renomirani je proizvođač turističke signalizacije, prometne i reklamne signalizacije, prometne vizualne komunikacije, te cestovne opreme.

Naši proizvodi izrađuju se od najkvalitetnijih materijala svjetski poznatih i priznatih proizvođača u skladu sa važećim zakonskim propisima i tehnološkim normama te našu kvalitetu dokazujemo i certifikatima EU. Prilikom izrade proizvoda poštuju se ekološki standardi.

Od 2013. godine posjedujemo ISO certifikate 9001:2008 i 14001:2004 vezano uz proizvodnju prometne signalizacije, organizacije i naplate parkiranja te autopraonice.

Od 2015. godine Crtorad je dobio i nove certifikate te odnosno dva certifikata za prometne znakove i supove, čime je otvorio put za nova tržišta.

Suvremena tehnologija i educirani zaposlenici omogućuju brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu stoga CRTORAD SIGNALIZACIJA d.o.o. i slovi za respektabilnog poslovnog partnera.

Crtorad signalizacija d.o.o. poznat je po inovativnosti u unapređenju opreme vezane uz promet. 
Također je važna inovacija i sektoru prometne signalizacije i to konkretno upotreba eko boja za izradu horizontalne signalizacije.

 

U svom portfoliu poduzeće ima nekoliko djelatnosti, a to su:

  • Proizvodnja prometnih znakova,turističke signalizacije,prometne opreme
  • Proizvodnja ostalih proizvoda od aluminija
  • Održavanje vertikalne signalizacije
  • Izvođenje horizontalne prometne signalizacije
  • Zimska služba
  • Vanjsko oglašavanje i reklamna signalizacija
  • Usluga tiska na papir, na folije čak i u dimenziji citylight-a
  • Autopraonica - lokacija poslovne zgrade Crtorad d.o.o.
  • Stakleni paviljon za najam – lokacija centar grada Kapucinski trg

 

Gdje posluje Crtorad signalizacija d.o.o.?

Crtorad signalizacija posluje s opskrbom znakova na području cijele Hrvatske te ima dugogodišnje kupce, a potpisom ugovora i izborom na javnim natječajima također održava vertikalnu i horizontalnu signalizaciju u Varaždinu, Rijeci, Puli, Čakovcu, Koprivnici te Međimurskoj županiji.

 

 

Cilj Rokovi Tehnologija Optimalne cijene Reference Afirmirani Dinamični

crtorad1.jpg
crtorad2.jpg
crtorad3.jpg
crtorad4.jpg